Smurfs' Village

Smurfs' Village 1.2.3a

Beheer een smurfendorp op je Android-telefoon

Smurfs' Village is een gratis boerderijmanagement-game in de trant van Farmville. Je mag dit spel weliswaar gratis smurfen maar om snel voortgang te maken dien je vanuit de game aankopen te doen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Nostalgisch genot
 • Smurftastische graphics

TEGEN

 • Gratis spelen vreet tijd

Goed
7

Smurfs' Village is een gratis boerderijmanagement-game in de trant van Farmville. Je mag dit spel weliswaar gratis smurfen maar om snel voortgang te maken dien je vanuit de game aankopen te doen.

Smurfs' Village draait om het bouwen van een nieuw smurfendorp. Het oude is verwoest en aan jou de taak om het zaakje vanaf de grond op te smurfen. Dit betekent dat je alle bekende paddenstoelen, zoals de bakkerij van baksmurf en het laboratorium van Grote Smurf op de kaart zet. Ook versmurf je de omgeving, met bloemen, graspollen en gewassen. Smurfs' Village heeft een leuk verhaal, dat vordert wanneer jij ervaring opdoet. Gelukkig versnel je de vorderingen door het kopen van smurfbessen.

Gewassen zijn erg belangrijk in Smurfs' Village. Je oogsten smurfen namelijk (virtueel) geld binnen. Het telen van gewassen kost veel tijd maar levert ervaring op. Dankzij de opgedane kennis smurf je in no time niveaus omhoog. Het spel heeft daarnaast een aantal mini-games in petto, zoals taartjes bakken en drankjes mixen. Hoewel je geld en ervaring opbouwt in Smurfs' Village, verloopt dit erg langzaam. Het idee is dan ook dat je smurfbessen koopt met écht geld, waardoor je sneller vooruitgaat.

Elke Farmville-variant verlangt tijd en een hoop geduld, of een hoop (echte!) aankopen vanuit de software. Smurfs' Village speel je dus met mate, want het kost heel veel tijd. Let wel op de verslavende gamestijl en het gekmaken van Facebookvrienden: wil je écht dat ze weten hoeveel tijd jij in het virtuele bos doorsmurft?

Smurfs' Village

Download

Smurfs' Village 1.2.3a

— Beoordelingen — about Smurfs' Village

 • hallo2013

  door hallo2013

  "Smurf Village is helemaal niet gratis!"

  Pas op met het downloaden van de Smurf Village game. Ze nemen je in de maling, er staat dat de app gratis is. NOT. Terwi... Meer.

  review geplaatst op 2 januari 2013

 • wimmela

  door wimmela

  "waaaaardeloooooos"

  ik was vorige keer in level 19 en opeens alles kwijd nu ben ik weer in level 19 en kan ik niets uploaden dus geen eilan... Meer.

  review geplaatst op 1 juni 2012

 • Miertje84

  door Miertje84

  "Zie geen FB vrienden"

  Leuke app! Maar, ik zie mijn faceboek vrienden niet, terwijl ik ingelogd ben en zij dit wel spelen. Hoe kan ik dit op... Meer.

  review geplaatst op 8 november 2011

 • smurfin

  door smurfin

  "help"

  Kan het spel niet downloaden op mijn samsung galxy s+. wie heeft dit ook. zegt dat het apparaat niet compstoble is. hoe ... Meer.

  review geplaatst op 19 oktober 2011

 • tijgetjuh

  door tijgetjuh

  "krijg niet geinstalleerd unknown fout -18"

  Krijg deze app niet geinstalleerd :( samsung galaxy s2 ik wil deze ook spelen!!!! weet iemand raad?. Meer.

  review geplaatst op 11 oktober 2011